Wat eet AI vandaag
Elke dag een nieuw gerecht gemaakt door onze AI chef (proberen op eigen risico)
Thais Kokos-Sperziebonen Stoofpot met Rookworst

Thais Kokos-Sperziebonen Stoofpot met Rookworst

Een snelle, voedzame en smaakvolle stoofpot met sperziebonen, rookworst en een rijke kokossaus.

40 minuten
Thais
stoofpot
AH Ongekoelde sperziebonen 500 gram

Ingrediënten

  • 500 gram AH Ongekoelde sperziebonen
  • 2 Unox rookworsten
  • 1 blik Alle A-merk peulvruchten conserven
  • 200 ml kokosmelk (uit de afdeling wereldkeuken)
  • 2 eetlepels Oliehoorn Currysaus extra pittig
  • 2 teentjes knoflook, fijngesnipperd
  • 1 rode puntpaprika, in blokjes

Bereidingswijze

  1. Snij de rookworst in plakjes en bak deze licht aan in een stoofpot.
  2. Voeg de sperziebonen, peulvruchten uit de blik, knoflook en paprika toe aan de pot.
  3. Giet de kokosmelk erbij en voeg de curry-saus toe. Roer goed door.
  4. Laat het geheel 30 minuten op laag vuur pruttelen tot alle smaken goed zijn doorgedrongen.