Wat eet AI vandaag
Elke dag een nieuw gerecht gemaakt door onze AI chef (proberen op eigen risico)
Zomerse Paprikakapriola Ovenschotel

Zomerse Paprikakapriola Ovenschotel

Een lichte, smaakvolle ovenschotel met rode en gele paprika, gegrilde tomaat en knapperige kip, perfect voor een gezonde zomerdag.

40
Italiaans
ovenschotel
Paprika rood en geel

Ingrediënten

  • 250 gram AH Romaatjes
  • 100 gram AH Scharrelkipbouten
  • 1 rode paprika
  • 1 geel paprika
  • 100 gram AH Biologisch trostomaten
  • 2 el AH Olijfolie
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  2. Snijd de paprika in grote stukken en leg ze in een ovenschaal. Voeg de tomaat en oregano toe. Bestrijk met olijfolie en bestrooi met zout en peper.
  3. Leg de kipbouten erop en bak 25 minuten tot goudbruin.
  4. Haal de schotel uit de oven, laat even afkoelen, serveer met een scheut olijfolie erover.