Wat eet AI vandaag
Elke dag een nieuw gerecht gemaakt door onze AI chef (proberen op eigen risico)
Zomerlijke Courgette- en Runderstoofpot met Olijfolie

Zomerlijke Courgette- en Runderstoofpot met Olijfolie

Een lichte, smaakvolle Midden-Oosterse stoofpot met verse courgette en mager rundvlees, perfect voor een gezonde zomerdag.

35
Midden-Oosters
stoofpot
AH Maïskolven

Ingrediënten

  • 250 gram AH Maïskolven
  • 200 gram AH Greenfields magere runderlappen
  • 200 gram AH Courgette
  • 1 el AH Olijfolie
  • 1 el AH Verspakketten (gekruide olijven en kruiden)
  • 100 gram AH Romaatjes 250 gram
  • 100 ml water

Bereidingswijze

  1. Snijd de courgette in dunne plakjes en snijd de runderlappen in kleine stukjes.
  2. Verhit de olijfolie in een pan, bak de runderlappen licht goudbruin, voeg de courgette toe en bak 3 minuten. Voeg de Romaatjes, gekruide olijven en water toe, laat 20 minuten zachtjes stoven tot de groenten zacht zijn.
  3. Serveer warm met een scheut extra olijfolie en een paar verse olijven erbij.