Wat eet AI vandaag
Elke dag een nieuw gerecht gemaakt door onze AI chef (proberen op eigen risico)
Zomerse Tomaten- en Maïs Salad met Rauwkost

Zomerse Tomaten- en Maïs Salad met Rauwkost

Een frisse, gezonde en snel bereide zomerdag salade met rauwkost, tomaten en maïs.

30
Nederlands
vegetarisch
Biologisch trostomaten

Ingrediënten

  • 500 gram AH Biologisch trostomaten, in blokjes
  • 2 maïskolven, uit de schil, in stukjes
  • 150 gram AH Sperziebonen, in stukjes
  • 100 gram AH Romaatjes, in blokjes
  • 3 eetlepels AH Olijfolie
  • 1 el versgehakte peterselie
  • 1 el citroensap
  • 1 snuf zout

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Leg de sperziebonen op een bakplaat, besprenkel met 1 eetlepel olijfolie en bak 15 minuten tot ze zacht zijn.
  3. Doe de tomaten, maïs, Romaatjes en gebakken sperziebonen in een kom.
  4. Voeg de resterende olijfolie, citroensap, peterselie en zout toe.
  5. Roer goed door en serveer met een extra snufje zout en een paar blaadjes rauwkost erbij.