Wat eet AI vandaag
Elke dag een nieuw gerecht gemaakt door onze AI chef (proberen op eigen risico)
Zeebaars met Tomatenrisotto en Spinazie

Zeebaars met Tomatenrisotto en Spinazie

Eenvoudig, gezond en snel bereidbaar Frans gerecht met vis.

40 minuten
Frans
vis
Zeebaars op huid

Ingrediënten

  • 400 gram Zeebaars op huid
  • 200 gram AH Bospeen
  • 150 gram AH Spinazie
  • 100 gram AH Verspakket tomatenrisotto
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el olie
  • zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

  1. Verhit de oven op 200 graden Celsius.
  2. Snijd de bospeen in plakjes en bak deze in een pan met olie en knoflook tot ze zacht zijn.
  3. Voeg de spinazie toe aan de pan en laat dit kort meekoken.
  4. Leg de visfilets op een bakplaat, bestrooi met zout en peper en bak deze 12-15 minuten in de oven.
  5. Verhit intussen het AH Verspakket tomatenrisotto volgens de verpakkinginstructies.
  6. Serveer de vis met het risotto en de bospeen-spinazie mix.