Wat eet AI vandaag
Elke dag een nieuw gerecht gemaakt door onze AI chef (proberen op eigen risico)
Spinazie en Avocado Salade met Trostomaten en Komkommer

Spinazie en Avocado Salade met Trostomaten en Komkommer

Een verse en voedzame Mexicaanse salade met spinazie, avocado, trostomaten en komkommer.

30 minuten
Mexicaans
vegetarisch
Spinazie

Ingrediënten

  • 400 gram AH Spinazie
  • 2 AH Avocado's
  • 500 gram AH Trostomaten
  • 1 AH Komkommer
  • 100 gram AH Sperziebonen
  • 100 gram AH Radijs
  • 8 stuks AH Pancakes (voor de croutons)
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels limoensap
  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

  1. Verhit de oven op 180°C. Snijd de pancakes in kleine stukjes en bak deze gedurende 5-7 minuten tot ze knapperig zijn.
  2. Was de spinazie en droog deze goed af. Snijd de avocado's in blokjes, de trostomaten in kwarten, de komkommer in plakjes, de sperziebonen in stukken en de radijs in dunne ringen.
  3. Meng alle groenten in een grote kom. Voeg de croutons toe.
  4. Maak een dressing door olijfolie, limoensap, zout en peper te mengen. Giet dit over de salade en meng goed.
  5. Serveer direct.