Vorig receptAziatische Aardappel en Spinazie Ovenschotel
zondag 1 juni 2025Volgend receptLentetablett met Witte Asperges en Parmesan

Indiaas Gebakken Aardappel en Paprikastoofpot
Een heerlijke, voedzame stoofpot met gebakken aardappelen en paprika's, perfect voor de lente.
45 minuten
Indiaas
stoofpot
Aardappelen
Ingrediënten
- 1 kilo AH Krieltjes vastkokend
- 2 stuks AH Bavette
- 300 gram AH Wokgroenten 400 gram
- 200 gram AH Rauwkost
- 200 gram AH Paprika's*
- 1 zakje Verstegen kruidenmixen en zakjes
Bereidingswijze
- Verhit de oven op 200°C.
- Snijd de aardappelen in grote stukken en bak deze in een pan met olie tot ze goudbruin zijn.
- Snijd de paprika's in stroken en voeg deze toe aan de pan met de aardappelen. Bak gedurende 5 minuten.
- Voeg de wokgroenten en rauwkost toe aan de pan en bak nog eens 5 minuten.
- Voeg het vlees in stukken en de kruidenmix toe aan de pan en bak alles samen tot het vlees gaar is.
- Serveer de stoofpot met rijst of naanbrood.