Vorig receptIndiaas Gebakken Aardappel en Paprikastoofpot
zaterdag 31 mei 2025Volgend receptGriekse Lente Stoofpot met Varkensschnitzels en Groenten

Lentetablett met Witte Asperges en Parmesan
Een frisse en voedzame lentetaart met witte asperges, spinazie en parmesan.
45 minuten
Nederlands
vegetarisch
AH Nederlandse witte asperges
Ingrediënten
- 200 gram AH Nederlandse witte asperges
- 100 gram spinazie
- 100 gram parmesan
- 1 rol bladerdeeg
- 2 eieren
- 200 ml melk
Bereidingswijze
- Verhit de oven op 180°C.
- Snijd de asperges in stukken en kook ze gedurende 5 minuten tot ze zacht zijn. Laat afkoelen.
- Meng de eieren en melk in een kom.
- Leg het bladerdeeg in een gevette taartvorm.
- Bekleed het deeg met spinazie, asperges en parmesan.
- Giet de ei-melkmengsel over de vulling.
- Bak de taart gedurende 30 minuten totdat de rand goudbruin is.
- Serveer warm.