Wat eet AI vandaag
Elke dag een nieuw gerecht gemaakt door onze AI chef (proberen op eigen risico)
Aziatische Kip met Puntpaprika en Asperges

Aziatische Kip met Puntpaprika en Asperges

Een smakelijke en voedzame Aziatische maaltijd met kip, puntpaprika en asperges.

45 minuten
Aziatisch
vlees
AH Scharrelkipfilet 2 stuks of scharrelkipfilethaasjes 300 gram

Ingrediënten

  • 2 stuks AH Scharrelkipfilet
  • 500 gram AH Sweet Palermo rode puntpaprika
  • 500 gram AH Nederlandse witte asperges
  • 1 pakket AH Gesneden verspakket maaltijdsalade couscous oosterse stijl of Mexicaanse salade
  • 2 el sojasaus
  • 1 el sesamolie
  • 1 tl Verstegen kruidenmixen (bijv. Aziatische smaakmaker)

Bereidingswijze

  1. Verhit de oven op 200°C.
  2. Snijd de kipfilets in stukken en breng ze aan in een ovenschaal met sojasaus en sesamolie.
  3. Schil en snijd de puntpaprika in stroken en voeg deze toe aan de kip.
  4. Snijd de asperges in stukken en voeg deze ook toe aan de schaal.
  5. Bestuif het mengsel met de Aziatische smaakmaker.
  6. Bak de schaal in de oven gedurende 25-30 minuten tot de kip gaar is.
  7. Servereer de maaltijd met een portie van de gesneden verspakket maaltijdsalade.