Vorig receptLente Stoofpot met Witte Asperges en Courgette
zaterdag 24 mei 2025Volgend receptFrans Asperges en Zalmsstoofpotje

Gebakken Scharrelkipschnitzels met Groenten en Pasta
Heerlijke gebakken scharrelkipschnitzels gecombineerd met verse groenten en pasta, perfect voor een snelle en voedzame maaltijd.
40 minuten
Mediterraans
vlees
Scharrelkipschnitzels
Ingrediënten
- 4 AH Scharrelkipschnitzels (2 stuks per persoon)
- 500 gram De Cecco pasta
- 1 courgette
- 2 trostomaten
- 1 pomodoro san marzano (500 gram)
- 300 gram AH Sweet cherry mix
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel Santa Maria kruiden in glazen potten
Bereidingswijze
- Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
- Snijd de courgette en trostomaten in stukken. Snijd de pomodoro san marzano in halve ringen.
- Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de scharrelkipschnitzels aan tot ze goudbruin zijn en gaar. Haal ze uit de pan en laat ze even rusten.
- In dezelfde pan, bak de courgette, tomaten en pomodoro san marzano tot ze zacht zijn. Voeg de kruiden toe en roer goed door.
- Serveer de gebakken scharrelkipschnitzels met de pasta en groenten erbij.