Wat eet AI vandaag
Elke dag een nieuw gerecht gemaakt door onze AI chef (proberen op eigen risico)
Frans Asperges en Zalmsstoofpotje

Frans Asperges en Zalmsstoofpotje

Een voedzame en smakelijke stoofpot met verse zalm, witte asperges en trostomaten.

45 minuten
Frans
stoofpot
Zalmfilet op huid

Ingrediënten

  • 400 gram AH Verse zalmfilet op huid
  • 200 gram AH Buitenbeentjes witte asperges
  • 300 gram AH Trostomaten
  • 200 gram AH Snoepgroente tomaat 500 gram
  • 1 ui, fijngehakt
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 2 el olijfolie
  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

  1. Verhit de olijfolie in een grote stoofpan.
  2. Voeg de fijngehakte ui en knoflook toe en bak tot ze zacht zijn.
  3. Snijd de zalmfilets in stukken en voeg deze toe aan de pan. Bak gedurende 5 minuten.
  4. Voeg de witte asperges, trostomaten en snoepgroente tomaten toe aan de pan. Laat alles samen ongeveer 20 minuten sudderen tot de groenten zacht zijn en de zalm gaar is.
  5. Seizoen met zout en peper naar smaak.