Vorig receptLente Stoofpot met Witte Asperges en Pomodoro San Marzano
woensdag 21 mei 2025Volgend receptAardappel en Groentecurry

Portobello en Trostomaat Stoofpot
Een voedzame en smaakvolle stoofpot met portobello paddenstoelen, trostomaten en pasta.
45 minuten
Nederlands
stoofpot
AH Biologische Portobello
Ingrediënten
- 200 gram AH Biologische portobello
- 300 gram AH Trostomaten
- 200 gram Alle AH Verspakketten pasta
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel Italiaanse kruiden
- Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze
- Verhit de olijfolie in een grote stoofpan.
- Snijd de ui en knoflook fijn en bak deze tot ze glanzend zijn.
- Voeg de gesneden portobello paddenstoelen toe en bak ze tot ze bruin worden.
- Voeg de trostomaten, Italiaanse kruiden, zout en peper toe. Laat het geheel 20 minuten sudderen.
- Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
- Meng de gekookte pasta door de stoofpot en serveer direct.