Vorig receptPortobello en Trostomaat Stoofpot
dinsdag 20 mei 2025Volgend receptThais Kippad met Groenten en Rijst

Aardappel en Groentecurry
Een heerlijk en voedzaam Indiaas gerecht met aardappelen, witte asperges en groenten in een aromatische curry saus.
45 minuten
Indiaas
aardappel
Aardappelen
Ingrediënten
- 600 gram aardappelen
- 200 gram witte asperges
- 1 courgette
- 2 trostomaten
- 2 eetlepels currypoeder
- 400 ml kokosmelk
- 2 eetlepels olijfolie
Bereidingswijze
- Snijd de aardappelen en courgette in blokjes.
- Snijd de witte asperges in stukken.
- Snijd de tomaten in kwarten.
- Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de aardappels, courgette en asperges tot ze lichtbruin zijn.
- Voeg het currypoeder toe en bak nog een minuut mee.
- Giet de kokosmelk erbij en laat alles 20-25 minuten sudderen tot de aardappelen gaar zijn.
- Voeg de tomaten toe en laat nog eens 5 minuten sudderen.
- Serveer het curry met rijst of naanbrood.