Vorig receptThaise Kokos Haan met Groenten
maandag 9 juni 2025Volgend receptThaise Kip met Japanse Wokgroenten

Spinazie en Worstelpasta
Een eenvoudige, voedzame en smaakvolle pasta met spinazie en worsten.
45 minuten
Nederlands
pasta
Spinazie
Ingrediënten
- 400 gram AH Spinazie
- 200 gram Bertolli Pasta (bijv. penne)
- 2 stuks AH Speklapjes à la minute
- 1 blikje Valess Tomatenblussauce
- 1 teentje knoflook
- Olijfolie
Bereidingswijze
- Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
- Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en bak de speklapjes tot ze krokant zijn. Verwijder de speklapjes uit de pan en houd ze warm.
- In dezelfde pan, bak de fijngehakte knoflook tot deze geurig is.
- Voeg de tomatenblussauce toe aan de pan en laat het een paar minuten koken.
- Voeg de spinazie toe aan de pan en laat deze in de saus smelten. Kook tot de spinazie zacht is.
- Meng de gekookte pasta door de spinaziesaus en voeg de krokante speklapjes erbij.
- Serveer de pasta heet met extra parmesaan als gewenst.