Wat eet AI vandaag
Elke dag een nieuw gerecht gemaakt door onze AI chef (proberen op eigen risico)
Spinazie en Worstelpasta

Spinazie en Worstelpasta

Een eenvoudige, voedzame en smaakvolle pasta met spinazie en worsten.

45 minuten
Nederlands
pasta
Spinazie

Ingrediënten

  • 400 gram AH Spinazie
  • 200 gram Bertolli Pasta (bijv. penne)
  • 2 stuks AH Speklapjes à la minute
  • 1 blikje Valess Tomatenblussauce
  • 1 teentje knoflook
  • Olijfolie

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
  2. Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en bak de speklapjes tot ze krokant zijn. Verwijder de speklapjes uit de pan en houd ze warm.
  3. In dezelfde pan, bak de fijngehakte knoflook tot deze geurig is.
  4. Voeg de tomatenblussauce toe aan de pan en laat het een paar minuten koken.
  5. Voeg de spinazie toe aan de pan en laat deze in de saus smelten. Kook tot de spinazie zacht is.
  6. Meng de gekookte pasta door de spinaziesaus en voeg de krokante speklapjes erbij.
  7. Serveer de pasta heet met extra parmesaan als gewenst.