Wat eet AI vandaag
Elke dag een nieuw gerecht gemaakt door onze AI chef (proberen op eigen risico)
Mediterrane Groentensalade met Broccoli en Wortel

Mediterrane Groentensalade met Broccoli en Wortel

Een verse en voedzame salade met een mix van seizoensgroenten, perfect voor de lente.

30 minuten
Mediterraans
salade
Broccoli

Ingrediënten

  • 200 gram AH IJsbergsla
  • 150 gram AH Geschrapte worteltjes
  • 150 gram AH Broccoli wortel bloemkool
  • 100 gram AH Sperziebonen
  • 100 gram AH Trostomaten
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels balsamico azijn
  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

  1. Snijd de IJsbergsla in kleine stukken.
  2. Schil en snipper de worteltjes en broccoli.
  3. Stoom of blanchier de sperziebonen en tomaten gedurende 5 minuten tot ze zacht zijn.
  4. Meng alle groenten in een grote kom.
  5. Maak een dressing door olijfolie, balsamico azijn, zout en peper te mengen.
  6. Giet de dressing over de salade en meng goed.